Equip

Som un equip format acadèmica i professionalment en el dret penal i penitenciari, amb una llarga trajectòria professional.

Marta Sànchez Prats

Sòcia fundadora

Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona, va complementar la seva formació amb un Postgrau en Pràctica Jurídica i amb diversos cursos d'especialització en violència de gènere i en el procediment especial de menors per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona.

Des dels inicis de la seva activitat professional, s'ha dedicat en exclusiva a l'exercici com a advocada penalista en diferents despatxos especialitzats en aquesta matèria. En la pràctica de l'exercici com a advocada penalista es va anar sensibilitzant de forma creixent amb les persones privades de llibertat, el que la va portar a especialitzar-se també com a advocada en dret penitenciari. En aquest sentit, compatibilitza l'exercici com a advocada amb la col·laboració en entitats i organismes socials en defensa dels drets de les persones privades de llibertat.

Marc Viu Trilla

Soci fundador

Llicenciat en dret per la Universitat de Lleida, va complementar la seva formació acadèmica amb la llicenciatura en criminologia. És màster en dret penal i ciències penals per la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra i està especialitzat en violència de gènere i en el procediment especial de menors per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona.

Va iniciar la seva carrera professional en un despatx especialitzat en dret penal econòmic i des de llavors compagina l'activitat d'advocat penalista i de dret penitenciari amb col·laboracions amb entitats i organismes socials que tenen com a missió la defensa dels drets de les persones privades de llibertat.